ROČNO PESKANJE

Ročno peskanje izvajamo na peskalni liniji FerroECOBlast Europe, dimenzij 2500x800x600. Sam postopek se izvaja z jeklenim sekancem., kateri pod visokim pritiskom zraka in z veliko hitrostjo nanašamo na obdelovance. S tem je peskanje postopek , kjer odstranimo še tako trdovratne nečistoče. V vsakdanji praksi največkrat iz obdelovancev odstranjujemo rjo in pa staro barvo (platišča,radiatorji…).

Peskanje s pridom uporabljamo za obdelavo polizdelkov v proizvodnem procesu, pripravo avtomobilskih platišč (radiatorjev…) na prašno barvanje ali lakiranje drugih površin, katere potrebujemo čisto površino pred nadaljno obdelavo.

Vsaka površina služi svojemu namenu , da bo v popolnosti omogočala funkcionalnost , mora biti ustrezna , brez stvari , katere na sodijo nanjo . To so predvsem nečistoče , stare barve in rja , katere so velikokrat trdovratne in jih z običajnim čiščenjem ne moremo odstraniti. Ne glede na to ali gre za masivne ali drobne površine je nečistoča tista , katera zmanjšuje uporabnost površine in tudi estetski videz , ter poveča možnost obrabe površine.

div
Peskanje Peskanje - Excenter Peskanje Excentera
Peskanje Excenter Peskanje Excenter